Vi mødtes som kolleger i Aarhus Universitets inkubator for studerende, der er nysgerrige på iværksætteri, lige er startet på at arbejde med en idé eller allerede har startet en virksomhed.

I 2017 skrev vi sammen en iværksættergrundbog med udgangspunkt i vores mangeårige arbejde med iværksættere og startups, som understøttede iværksætterforløbet, som alle studerende dengang kom igennem, før de blev optaget i inkubatorprogrammet.

Siden da har vi begge lagt AU’s inkubator bag os og selv begivet os ud i iværksætteriet:

Maria er selvstændig multikunstner. Hun freelancer som fotograf, grafisk facilitator, illustrator og facilitator af workshops om iværksætteri og ledelse. Hun er desuden aktiv i foreningen TIME:ANGELS’ forretningsudvalg, hvor hun bl.a. er med til at udvikle organisationens koncept og platform

Xenia rådgiver og underviser i bæredygtige strategier i zeal. Derudover er hun en af grundlæggerne af foreningen TIME:ANGELS, et fællesskab for erhvervsfolk, forskere, selvstændige og andre, der investerer deres tid og kompetencer i bæredygtige iværksættere.

Vi håber, at vi har hjulpet dig på vej med din bæredygtige virksomhed. Der er en hel verden derude, som har brug for flere bæredygtige iværksættere med fokus på alle tre bundlinjer.

Vi hepper på dig og ønsker dig al muligt held og lykke!

Maria & Xenia

PS. Skulle du have fået lyst til at booke os til at oplæg, en workshop eller en kop kaffe, kan du finde os hos zeal.