Bogen er en Grundbog i bæredygtigt iværksætteri, som faciliterer rejsen fra idé til projekt eller potentiel virksomhed og samtidig guider din personlige udvikling mod at blive iværksætter. I et enkelt og lettilgængeligt sprog, præsenterer vi en række langtidsholdbare, praksisorienterede modeller som er relevante for din bæredygtige iværksætterrejse.
Vi udfordrer billedet af iværksætteren som en heltefigur med en genial idé, der arbejder 100 timer om ugen og sover på en madras i kælderen indtil virksomheden får succes, og derefter sælges til højstbydende investor. Der er behov for at udfordre billedet af, hvem der kan blive iværksætter, hvad der skal til for at blive iværksætter og hvad succesfuldt iværksætteri er og kan være.
Vi vil gerne opfordre til at iværksætteri gentænkes som en essentiel personlig og faglig kompetence. Iværksætteri handler om at sætte i værk. Det handler om at handle. Om at lære gennem erfaring og om at fejle på mange forskellige måder. Det handler om at finde sin egen vej. Om at kunne formulere sin egen definition af succes.

Bogen er derfor både en guide til iværksætteri som kompetence, og en værktøjskasse, som hjælper dig til at forholde dig til og aktivt udvikle dig mod en bæredygtig forretning som balancerer alle tre bundlinjer.